Over ons

UwVeranda is dé veranda specialist in de omgeving van Noord-Brabant, Gelderland en Noord- en Midden-Limburg. Naast veranda's leveren we ook carports, serres en eventuele tuinwerkzaamheden. Hierbij moet u dan denken aan tuinhuizen, blokhutten en andere houten tuingebouwen. UwVeranda startte in 2007 en groeide van een eenmanszaak uit tot een bouwbedrijf dat allerlei timmerklussen aanneemt en van alle bouwprojecten prachtige eindwerken maakt. Naast veranda specialist is UwVeranda dus ook timmerwerkspecialist.

Veranda's naar uw smaak

UwVeranda ontwerpt en bouwt veranda's geheel naar uw smaak en wensen. Wij streven naar een goede kwaliteit en uiteraard een uitstekende service. Iedere veranda die wij leveren, is uniek en vraagt daarom om vakkennis, kwaliteit en maatwerk. Onze speerpunten zijn dan ook een snel werktempo gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben wij een afspraak is afspraak mentaliteit.

Wanneer u besluit om een veranda of een eventuele lichtstraat aan te laten bouwen dan begrijpen wij van UwVeranda dat dit een fikse investering is. Het is dan van belang dat vooraf de juiste keuzes en beslissingen worden genomen. Hierbij voorzien wij u van een vakkundig en vrijblijvend advies. We beschikken inmiddels over een ruime ervaring in adviseren en uiteraard het monteren van veranda's. Kortom: UwVeranda is dé veranda specialist die uw wensen omzet in een unieke veranda die helemaal bij uw droomplaatje past!

Andere bouwprojecten

Naast veranda's, onze eerste specialisatie, zijn wij inzetbaar voor velerlei timmer- en bouwprojecten. Of het nu gaat om aanbouw, renovatiewerkzaamheden, dakkapellen, serres, carports en terrasoverkappingen bouwen; voor al deze activiteiten bent u bij UwVeranda aan het juiste adres. Wij werken voor zowel bouwbedrijf aannemers als voor particulieren. In onze projecten steken wij onze vakkennis, kwaliteit en maatwerk.

Bekijk ons portfolio en sla gratis advies in

Neemt u eventueel een kijkje in het Portfolio en ervaar zelf het vakmanschap dat UwVeranda, uw specialist, levert. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij u uitgebreid, begrijpelijk en onderbouwd advies krijgt over de mogelijkheden van al onze diensten. Of u nu een geheel nieuwe veranda of garage wilt laten aanbouwen óf graag uw kozijnen wilt renoveren of uw dakkapel wilt opknappen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of via het contactformulier. Vraag gerust naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

"Voor een veranda, serre, dakkapel, tuinhuis, garage/carport en schuur moet u bij UwVeranda, de veranda specialist, zijn!"
Lengte raamuitzetter bepalen

Met een raamuitzetter zet u uw ramen open zonder dat ze kunnen gaan klapperen. U kiest zelf de gewenste positie en zet het raam stevig vast. Er bestaan vers...

Lees meer
Tips voor een zorgeloze verhuizing

Snel je huis verkopen in Flevoland zal niet zo lastig zijn met de huidige woningm...

Lees meer
Dit heb je nodig tijdens je verbouwing

Een verbouwing is, en zeker als het om een grote ingreep gaat zoals een nokverhoging, een behoorlijk ingrijpend project dat een goede voorbereidin...

Lees meer
Tuinhuis op maat laten bouwen

Elke tuin heeft andere afmetingen, daarom is een tuinhuis op maat laten bouwen handig om optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw tuin. Een tuinhuis o...

Lees meer