Over ons

UwVeranda is dé veranda specialist in de omgeving van Noord-Brabant, Gelderland en Noord- en Midden-Limburg. Naast veranda's leveren we ook carports, serres en eventuele tuinwerkzaamheden. Hierbij moet u dan denken aan tuinhuizen, blokhutten en andere houten tuingebouwen. UwVeranda startte in 2007 en groeide van een eenmanszaak uit tot een bouwbedrijf dat allerlei timmerklussen aanneemt en van alle bouwprojecten prachtige eindwerken maakt. Naast veranda specialist is UwVeranda dus ook timmerwerkspecialist.

Veranda's naar uw smaak

UwVeranda ontwerpt en bouwt veranda's geheel naar uw smaak en wensen. Wij streven naar een goede kwaliteit en uiteraard een uitstekende service. Iedere veranda die wij leveren, is uniek en vraagt daarom om vakkennis, kwaliteit en maatwerk. Onze speerpunten zijn dan ook een snel werktempo gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben wij een afspraak is afspraak mentaliteit.

Wanneer u besluit om een veranda of een eventuele lichtstraat aan te laten bouwen dan begrijpen wij van UwVeranda dat dit een fikse investering is. Het is dan van belang dat vooraf de juiste keuzes en beslissingen worden genomen. Hierbij voorzien wij u van een vakkundig en vrijblijvend advies. We beschikken inmiddels over een ruime ervaring in adviseren en uiteraard het monteren van veranda's. Kortom: UwVeranda is dé veranda specialist die uw wensen omzet in een unieke veranda die helemaal bij uw droomplaatje past!

Andere bouwprojecten

Naast veranda's, onze eerste specialisatie, zijn wij inzetbaar voor velerlei timmer- en bouwprojecten. Of het nu gaat om aanbouw, renovatiewerkzaamheden, dakkapellen, serres, carports en terrasoverkappingen bouwen; voor al deze activiteiten bent u bij UwVeranda aan het juiste adres. Wij werken voor zowel bouwbedrijf aannemers als voor particulieren. In onze projecten steken wij onze vakkennis, kwaliteit en maatwerk.

Bekijk ons portfolio en sla gratis advies in

Neemt u eventueel een kijkje in het Portfolio en ervaar zelf het vakmanschap dat UwVeranda, uw specialist, levert. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij u uitgebreid, begrijpelijk en onderbouwd advies krijgt over de mogelijkheden van al onze diensten. Of u nu een geheel nieuwe veranda of garage wilt laten aanbouwen óf graag uw kozijnen wilt renoveren of uw dakkapel wilt opknappen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of via het contactformulier. Vraag gerust naar een brochure of een vrijblijvende offerte.

"Voor een veranda, serre, dakkapel, tuinhuis, garage/carport en schuur moet u bij UwVeranda, de veranda specialist, zijn!"
Is een jacuzzi op je balkon mogelijk?

Een jacuzzi kent nu misschien alleen uit super de luxe hotels, dure resorts en luxe villa's. Het klopt inderdaad dat we daar vaak een jacuzzi a...

Lees meer
Een garage maken

Een garage laten maken aan uw huis of bedrijfspand? Dat is één van de diensten die we bij UwVeranda aanbieden. Wij kunnen een garage compleet van de grond bou...

Lees meer
Veranda of tuinhuis slopen?

Het slopen van een veranda of tuinhuis kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste voorbereiding en mi...

Lees meer
Volg deze tips om op de beste manier beukenhaag te planten!

In de Nederlandse tuinen zie je heel veel beukenhagen (Fagus Sylvatica). Het is namelijk een ideale groene tuinafscheiding di...

Lees meer