Branche overzicht

Websites over tuin en nog meer

Gerelateerd aan het buitenleven :)

Kuiper schutting : schuttingbouwer actief in vrijwel geheel Nederland voor de mooiste en stevigste tuinafscheidingen en ook bijzondere maatwerk schutting(en).

Tegels Expert : tegel importeur & groothandel Den Bosch. Tegels Expert is gericht op de Nederlandse markt. Gespecialiseerd in Italiaanse en Spaase tegels. Ook een enorme collectie tegels geschikt voor buiten al dan niet i.c.m. een veranda.

Online Tuingigant: dé expert op het gebied van tuinartikelen en al het nodige advies er omheen. Bekijk het assortiment waar er voor iedere tuin de perfecte tuinartikelen aangeboden worden. Van verschillende vuurtafels tot en met lange vijvermuren, dit is je 'one-stop-shop' voor al je tuinartikelen!

Baldosas Tegels: ben u op zoek naar échte luxe tegels? Bekijk dan het assortiment zeshoekige tegels op de webshop www.baldosastegels.nl en laat u verrassen door de unieke hexagon tegels!

VD Kruijs

Body Release by Kellly : ontspanningstherpatie- en massage voor paarden middels equine touch. Actief in Zuid-Oost Nederland.

Bodudo elektricien : ook voor elektra aanleg in de tuin voor o.a. tuinverlichting en domotica. Actief in Zuid-Oost Nederland.

Onenine technische vacatures : op zoek naar een nieuwe uitdaging in nieuw technisch werk? Onenine is gespecialiseerd in banen binnen de techniek met een duidelijke focus op Oost / Zuid-Nederland.

Schuttingbedrijven.nl is een online platform dat zich richt op het vinden van de beste schuttingbedrijven in Nederland. Met behulp van de website kunnen gebruikers offertes opvragen en de prijzen en kwaliteit van de verschillende bedrijven vergelijken.

Als specialist in het leveren en leggen van hoogwaardige graszoden, staat Graszoden Expert NL bekend om hun professionele advies en diensten bij het creëren van de perfecte groene buitenruimtes voor hun klanten. Ze hebben passie voor hun werk en streven ernaar om het beste resultaat te leveren.

Bio compost kopen bij Orgamex is een duurzame keuze voor uw bodem, omdat het bijdraagt aan een levendige bodem en een verbeterde bodemstructuur. Orgamex biedt twee soorten biologische compost met een rijke samenstelling, perfect voor het verrijken van uw grond en het ondersteunen van een biodiverse omgeving.

 

Schanskorf

Schanskorf, ook wel bekend als gabion, is een intrigerend element in zowel landschapsarchitectuur als bouwkunde. Hoewel velen...

Lees meer
DIY gids voor een berging

Heb je meer opslagruimte nodig in je achtertuin? Ben je op zoek naar een plek om je grasmaaier en tuingereedschap op te berge...

Lees meer
Zo kun jij volop genieten van je tuin

Niet iedereen heeft de perfecte tuin. De ene tuin is een klein lapje grond vol planten en de andere is een weiland met alleen maar gras. Hier kun j...

Lees meer
Horeca meubilair nodig?

Stoelen terras? De keuze van het juiste horeca meub...

Lees meer