Veranda's

Heeft u er al ooit over gedacht om een veranda te laten maken? Een veranda biedt ontzettend veel mogelijkheden. Naast dat het meer ruimte creëert, biedt het ook meer en een betere lichtinval. Dit zorgt voor een nog groter lijkende ruimte. Wij kunnen veranda's maken bij woonhuizen, schuren en garages. Tevens kunt u door ons ook een vrijstaande veranda laten plaatsen.

Wilt u een veranda laten plaatsen? Bij ons kunt u kiezen uit de materialen hout en aluminium. Beide zeer geschikt voor een stevige, moderne en mooie veranda die jarenlang meegaat.

Lichtstraat aanbrengen

Een veranda is een aanbouw aan een woning. Meestal heeft deze aanbouw een dak, geen wanden, maar wel steunende (houten) palen. De vloer kan gelijkvloers zijn met de vloer van de woning. Daarnaast kan de vloer ook wat lager of juist hoger worden geplaatst, zodat de veranda het gewenste uitzicht geeft. Bij veranda's maken, is het mogelijk om het dak een zogenoemde lichtstraat te geven. Een lichtstraat is een kozijn in het dakvlak. Hierdoor krijgt de veranda meer lichtinval. Het kozijn kan van de materialen hout, aluminium of kunststof zijn.

De opties voor uw veranda:

Andere timmerwerkzaamheden en bouwprojecten

Naast een veranda of lichtstraat leveren wij ook nog carports, garages, serres, tuinkamers, tuinhuisjes, dakkapellen en zwembaden.

> Bekijk onze aanbouwdiensten

> Bekijk onze tuinwerkzaamheden

Wilt u een veranda laten bouwen en weet u nog niet of u voor een houten veranda of een aluminium veranda wilt gaan? Lees over de kenmerken, voordelen en meer over deze twee mogelijkheden, op de pagina's: Houten veranda laten plaatsen & Aluminium veranda laten maken.

Uiteraard kunt u voor antwoorden op uw vragen eenvoudig contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Een houten veranda laten plaatsen Heeft u altijd al een schitterende veranda van hout gewild? UwVeranda biedt u de fantastische mogelijkheid om deze droom waarheid te laten worden. Wij ... Lees verder Een veranda aanbouwen Het aanbouwen van een veranda is een populaire manier om extra leefruimte en waarde toe te voegen aan uw huis. Een veranda biedt een i... Lees verder Woning beschermen tegen overstroming Overstromingen kunnen verwoestende gevolgen hebben voor huizen en gemeenschappen. Het beschermen van je woning tegen overstromingen ... Lees verder Horeca meubilair nodig? Stoelen terras? De keuze van het juiste horeca meub... Lees verder Veranda of tuinhuis slopen? Het slopen van een veranda of tuinhuis kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste voorbereiding en mi... Lees verder Zelf een veranda bouwen, hoe pak je dat aan? Een veranda is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Als je geen veranda hebt, kun je erover denken om er ze... Lees verder Leuke idee├źn om je veranda sfeervoller te maken Je veranda is een verlengstuk van je huis en een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Het is belangrijk... Lees verder Een 21 diner in je veranda: hoe je er een geslaagd feest van maa De zomer is in aantocht en wat is er nu fijner dan een gezellig diner met vrienden of familie in je eigen veranda? Me... Lees verder Wat is een parketvloer? Als je woning toe is aan een nieuwe vloer dan begint je zoektocht naar een nieuwe vloer vaak online. Je leest je in over de soorten vloeren die er zijn, de voord... Lees verder Is een jacuzzi op je balkon mogelijk? Een jacuzzi kent nu misschien alleen uit super de luxe hotels, dure resorts en luxe villa's. Het klopt inderdaad dat we daar vaak een jacuzzi a... Lees verder Hoe leg je een leuke budget tuin aan? Een budget tuin aanleggen kan op een heleboel manieren. Je kunt erg veel leuke dingen aan je tuin toevoegen binnen een bepaald budget. Verder kun j... Lees verder Een aluminium veranda bouwen Op zoek naar een prachtige aluminium veranda? UwVeranda heeft een zeer breed assortiment aan aluminium veranda's waarin u de perfecte veranda voor u kun... Lees verder Afmetingen voor de veranda Bij het plannen van een veranda is een van de belangrijkste aspecten om te overwegen de afmetingen. De ... Lees verder