Veranda's

Heeft u er al ooit over gedacht om een veranda te laten maken? Een veranda biedt ontzettend veel mogelijkheden. Naast dat het meer ruimte creëert, biedt het ook meer en een betere lichtinval. Dit zorgt voor een nog groter lijkende ruimte. Wij kunnen veranda's maken bij woonhuizen, schuren en garages. Tevens kunt u door ons ook een vrijstaande veranda laten plaatsen.

Wilt u een veranda laten plaatsen? Bij ons kunt u kiezen uit de materialen hout en aluminium. Beide zeer geschikt voor een stevige, moderne en mooie veranda die jarenlang meegaat.

Lichtstraat aanbrengen

Een veranda is een aanbouw aan een woning. Meestal heeft deze aanbouw een dak, geen wanden, maar wel steunende (houten) palen. De vloer kan gelijkvloers zijn met de vloer van de woning. Daarnaast kan de vloer ook wat lager of juist hoger worden geplaatst, zodat de veranda het gewenste uitzicht geeft. Bij veranda's maken, is het mogelijk om het dak een zogenoemde lichtstraat te geven. Een lichtstraat is een kozijn in het dakvlak. Hierdoor krijgt de veranda meer lichtinval. Het kozijn kan van de materialen hout, aluminium of kunststof zijn.

De opties voor uw veranda:

Andere timmerwerkzaamheden en bouwprojecten

Naast een veranda of lichtstraat leveren wij ook nog carports, garages, serres, tuinkamers, tuinhuisjes, dakkapellen en zwembaden.

> Bekijk onze aanbouwdiensten

> Bekijk onze tuinwerkzaamheden

Wilt u een veranda laten bouwen en weet u nog niet of u voor een houten veranda of een aluminium veranda wilt gaan? Lees over de kenmerken, voordelen en meer over deze twee mogelijkheden, op de pagina's: Houten veranda laten plaatsen & Aluminium veranda laten maken.

Uiteraard kunt u voor antwoorden op uw vragen eenvoudig contact met ons opnemen via het online contactformulier.