Tuinhuis op maat laten bouwen

Tuinhuis op maat laten bouwen

Elke tuin heeft andere afmetingen, daarom is een tuinhuis op maat laten bouwen handig om optimaal gebruik te maken van de ruimte in uw tuin. Een tuinhuis op maat heeft natuurlijk veel meer voordelen:

  • U kiest het materiaal voor het tuinhuis dat wij bouwen
  • U kunt zelf kiezen hoeveel ramen en deuren het tuinhuis krijgt
  • Wilt u het tuinhuis niet alleen gebruiken voor opslag, maar ook voor sfeervol ontspannen in uw tuin? Dan kunnen we een tuinhuis met veranda of afdak bouwen. Ook een tuinhuisje bouwen voor bij uw zwembad of het speeltoestel van uw kinderen laat u optimaal genieten in uw eigen tuin

Genieten van extra woonruimte, in de tuin!

Op een heerlijke zomeravond geniet u van een glaasje wijn in uw sfeervol tuinhuisje in uw tuin. Een tuinhuisje bouwen is een goede oplossing voor als u over weinig woonruimte beschikt, maar genoeg ruimte heeft in uw achtertuin. Tuinhuisjes kunnen dienen voor de berging van spullen en kunnen tevens dienen als extra woonruimte met bijvoorbeeld een veranda, waar u geniet van het zonnige uitzicht in uw tuin of waar u geniet van een warme kop thee of chocolade terwijl het buiten regent of sneeuwt. Het afdak houdt u wel droog!

Een uniek tuinhuis op maat laten ontwerpen

Ieder persoon is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen en eisen bij een tuinhuis laten bouwen. Net als ieder persoon, is ook iedere tuin anders en past niet ieder tuinhuisje in iedere tuin. De verschillende wensen hebben voornamelijk betrekking op inrichting, mogelijkheden en materiaal. Op alle verschillende wensen voor uw tuinhuis hebben wij een antwoord!

Heeft u wensen voor het thema van uw tuinhuisje? Wilt u een tuinhuis met veranda? Heeft u een krappe tuin? Heeft u een beperkt budget? Voor iedere wens heeft UwVeranda.nl advies op maat. Wij ontwerpen in overleg met u het ideale tuinhuisje om te bouwen, op basis van uw wens, idee en eis. Ook wanneer u speciale wensen heeft voor een schuur, veranda of andere tuinwerkzaamheden is UwVeranda.nl uw perfecte partner.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Terug naar overzicht