Solar screens

Solar screens, handige en stijlvolle zonwering om de zon buiten te houden

Het is weer die tijd van het jaar waarin het lijkt alsof de zon altijd schijnt. Hoewel het heerlijk is om van het warme weer te genieten, kan te veel zon schadelijk zijn voor je huid. Dat is waar solar screens om de hoek komen kijken! Solar screens zijn een geweldige manier om de zon buiten te houden en jezelf te beschermen tegen die schadelijke UV-stralen. Ze zijn ook erg handig, omdat ze op elk raam in je huis geïnstalleerd kunnen worden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je er een kan vinden die bij je inrichting past.

De vele voordelen van solar screens

Solar screens zijn niet alleen een goede manier om jezelf tegen de zon te beschermen, maar ze kunnen ook helpen om je huis koeler te houden in de zomer. Door de zonnestralen te blokkeren, kunnen zonneschermen de hoeveelheid warmte die je huis binnenkomt helpen verminderen. Dit kan je geld besparen op koelingskosten en je huis comfortabeler maken tijdens de zomermaanden. Solar screens bieden een verscheidenheid aan voordelen, waaronder:

  • Bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon;
  • Lagere koelingskosten in de zomer;
  • Minder verblinding en warmteontwikkeling in huis;
  • Privacy van voorbijgangers.

Dus als je op zoek bent naar een manier om de zon buiten te houden en koel te blijven deze zomer, dan zijn zonneschermen een geweldige optie!

Je interieur beschermen tegen UV-straling

Net zoals solar screens je huid kunnen beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, kunnen ze ook je interieur beschermen tegen diezelfde stralen. Door het installeren van zonnescreens op je ramen kan je voorkomen dat de zonnestralen je huis binnendringen en je meubels en tapijten beschadigen. Zonneschermen kunnen ook helpen de hoeveelheid warmte die je huis binnenkomt te verminderen, wat je geld kan besparen op de koelingskosten.

Zelf solar screens installeren

Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het installeren van zonnescreens. Ten eerste meet je de breedte en hoogte van elk raam dat je wilt bedekken. Ten tweede koop je zonweringdoek met de juiste afmetingen voor je ramen. Ten derde knip je de stof op maat met een schaar of een rolmes. Ten vierde naai je de stof aan elkaar met een naaimachine of naald en draad. Tenslotte bevestigt je het scherm met haken aan je raam. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kan je zelf in een handomdraai solar screens installeren!
 

Terug naar overzicht