Is een jacuzzi op je balkon mogelijk?

Is een jacuzzi op je balkon mogelijk?

Een jacuzzi kent nu misschien alleen uit super de luxe hotels, dure resorts en luxe villa's. Het klopt inderdaad dat we daar vaak een jacuzzi aantreffen. Een jacuzzi is tegenwoordig echter niet meer alleen voor de happy few bereikbaar. In steeds meer tuinen van normale huizen zien we een jacuzzi. Jacuzzi's zijn in veel soorten en maten beschikbaar. Daarnaast is een jacuzzi niet meer per definitie financieel onbereikbaar. Een compacte jacuzzi is inmiddels ook met een modaal inkomen prima aan te schaffen. Zeker als u zelf een beetje handig bent, kunt u ook nog eens behoorlijk op de installatie besparen. In Etten-Leur vindt u de beste jacuzzi van Elite wellness voor u.

Jacuzzi in de tuin of op het balkon

In de tuin is een jacuzzi geen probleem. Er is altijd wel een mooi hoekje te vinden om uw jacuzzi te plaatsen. Maar hoe zit dit wanneer u liever een jacuzzi op het balkon van uw slaapkamer wilt hebben? Of wanneer u in een appartement op de derde verdieping woont en alleen een balkon heeft? Kan een jacuzzi eigenlijk wel op uw balkon? Het is in principe mogelijk om een jacuzzi op uw balkon te plaatsen. Het is wel belangrijk om van te voren met een aantal zaken rekening te houden.

Overwegingen jacuzzi op uw balkon

Hoewel het gewicht van een jacuzzi vrij fors is, zal dit voor een doorsnee balkon van een flat of huis geen probleem zijn. Toch kan het geen kwaad om even snel te rekenen hoeveel extra gewicht u met een jacuzzi op het balkon zet. Het aantal liters water en het aantal personen dat in de jacuzzi past zijn doorslaggevend. Een liter water weegt een kilo en een gemiddeld persoon weeg zo'n 70 kg. Een tweepersoons jacuzzi zal geen probleem zijn. Maar bij een jacuzzi voor vier of meer personen, is het verstandig om een expert in te schakelen om zeker te zijn dat uw balkon het gewicht aankan. Daarnaast is ook de beschikbare ruimte belangrijk. U wilt natuurlijk nog wel wat beweegruimte op uw balkon overhouden, om naast de jacuzzi te kunnen ontspannen.

De beste jacuzzi van Elite Wellness voor u

Als u eenmaal de beslissing hebt genomen om een jacuzzi aan te schaffen, dan kunt u terecht bij Elite Wellness. Hier vindt u de jacuzzi die het best bij uw wensen past. Bij Elite Wellness krijgt u een eerlijk advies over de mogelijkheden voor ieder budget. 
 

Terug naar overzicht