Houten blokhut laten bouwen

Houten blokhut laten bouwen

Het is zonde als u de ruimte in uw tuin niet geheel benut! Heeft u veel ruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om een houten blokhut te laten bouwen. Een blokhut is een houten woning. Veelal worden grotere en luxere tuinhuisjes ook blokhutten genoemd. Dat zijn ook exact de blokhutten die u kunt laten bouwen door ons. Een extra groot houten tuinhuis, waar u alles in kwijt kunt. Speelgoed van kinderen, tuingereedschap, tuinmeubilair en noem maar op. Natuurlijk kunt u de blokhut ook knus inrichten en eventueel uitbreiden met een houten terras. Zo kunt u er veel spullen in kwijt én kunt u er zelf ook van genieten. Bij mooi weer en ook als het regent...

Houten blokhut bouwen met eigen ontwerp

De plaatsing van een blokhut als tuinhuis is de ideale oplossing als u opbergruimte kunt gebruiken én veel ruimte in uw tuin onbenut heeft gelaten. Bij UwVeranda.nl vindt u de leukste blokhutten voor in uw tuin. Naast blokhutten kunt u bij ons ook kiezen voor mooie schuren, terrasoverkappingen en wellnessgebouwen. Samen zoeken we uit wat u nu precies wilt en wat bij u mogelijk is. Eventueel kunt u ook zelf een blokhut of tuinhuis ontwerpen. Of u geeft ons uw wensen door, dan zetten wij deze om in een uniek, eigen ontwerp.

Functioneel

Een blokhut laten bouwen, is ideaal als u op zoek bent naar bergruimte. Een blokhut kan echter ook dienen als kantoor of extra woonkamer voor in uw tuin. Hier kunt u een keuze maken uit één van de vele sfeervolle blokhutten. Verder bieden wij materialen aan, zodat u tevens uw eigen blokhut kunt bouwen. Heeft u weinig ruimte of een apart gevormde ruimte en wilt u toch een blokhutje in uw tuin? Blokhutten op maat maken, kunnen wij ook!

Advies

Bij UwVeranda.nl vindt u altijd een blokhut die past bij uw tuin. Eventueel kunnen wij speciaal voor u een blokhut maken met het materiaal dat het best bij uw huis en tuin past én in de vorm die past bij uw smaak. Blokhutten bouwen is toch altijd maatwerk! Wilt u advies inwinnen? Geen probleem. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Terug naar overzicht