Een garage maken

Garage maken

Een garage laten maken aan uw huis of bedrijfspand? Dat is één van de diensten die we bij UwVeranda aanbieden. Wij kunnen een garage compleet van de grond bouwen. Een nieuwe garage laten bouwen, geeft u veel mogelijkheden, want u kunt zelf bepalen hoe de garage eruit komt te zien en hoe deze 'te betreden is'. Zo kunnen we garages maken met een automatische deur en kunnen we ook garages bouwen die u direct vanuit uw huis kunt bereiken doordat we een halletje bouwen tussen bijvoorbeeld uw keuken en garage. Zo hoeft u niet buitenom te lopen om met uw auto de garage uit te rijden.

Garage laten maken door UwVeranda.nl

Bij UwVeranda.nl zijn we gespecialiseerd in garages bouwen, carports bouwen en andere bijgebouwen aanbouwen. Ook losstaande gebouwen kunnen wij voor u 'ontwerpen' en verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinhuis of wellnessgebouw. Verder worden wij vaak ingehuurd om houten of aluminium veranda's te maken en zijn wij tevens inzetbaar om kozijnen en dakkapellen te maken. Een garage laten maken door UwVeranda is dus één van de mogelijkheden. Door onze diversiteit en brede ervaring zijn wij goed in staat uw wensen om te zetten in concrete bouwplannen, die tevens goed aansluiten bij de aanwezige middelen.

Kosten nieuwbouw garage

De kosten van een nieuwbouw garage variëren. De kosten van de nieuwbouw garage zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren:

  • de grootte van de garage
  • het materiaal van de garage
  • de externe afwerking van de garage, zoals schilderwerk en ramen
  • de interne afwerking van de garage, zoals het elektra

Mogelijkheden bespreken

Heeft u al in gedachten hoe uw garage eruit moet komen te zien of wilt u juist bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn om een garage te laten maken naast, voor of achter uw huis? Neem contact op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en geven graag vrijblijvend advies!

Terug naar overzicht