Een 21 diner in je veranda: hoe je er een geslaagd feest van maa

Een 21 diner in je veranda: hoe je er een geslaagd feest van maakt!

De zomer is in aantocht en wat is er nu fijner dan een gezellig diner met vrienden of familie in je eigen veranda? Met een 21 diner kun je een extra feestelijk tintje geven aan deze gelegenheid. Hieronder geven we je een aantal tips voor een geslaagd 21 diner in je veranda!

De setting

Het organiseren van een 21 diner is absoluut één van de vele bucketlist ideeën. Het is een ideale manier om de mensen die belangrijk voor je zijn bij elkaar te brengen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Belangrijk dus om aandacht te besteden aan de setting. Maak van je veranda een gezellige eetruimte door middel van sfeervolle verlichting, bijvoorbeeld met kaarsen of een hanglamp. Zet eventueel wat bloemen of planten neer voor extra sfeer. Zorg ervoor dat de tafel mooi gedekt is, met mooi servies, glazen en bestek. Misschien kun je ook een mooi tafelkleed of leuke placemats gebruiken.

De gastenlijst

Een 21 diner is een bijzondere gelegenheid, dus nodig de mensen uit waar je graag mee omgaat. Je kunt ervoor kiezen om al je vrienden uit te nodigen of je richt je tot een wat kleinere groep van de mensen die het meest voor je betekenen. Bedenk in ieder geval dat je ervoor moet zorgen dat je veranda groot genoeg is voor iedereen.

Eten & drinken

Zorg voor een lekker diner, bijvoorbeeld met een buffet of een BBQ. Vergeet ook niet om voldoende drankjes in huis te halen, zoals wijn, bier en bubbels. 

Entertainment

Zorg voor wat entertainment tijdens het diner! Denk aan het opzetten van een leuke afspeellijst of het spelen van een spelletje. Je kunt bijvoorbeeld een quiz organiseren met vragen of een fotobooth maken voor leuke foto’s. Uiteraard mag de verjaardagstaart ook niet ontbreken!

De sfeer

Last but not least: de sfeer! Zet leuke muziek op, zorg voor voldoende hapjes en drankjes en zorg ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zorg dat dit 21 diner in jouw gezellige veranda een onvergetelijke avond wordt voor iedereen! 

Terug naar overzicht