Een aluminium veranda bouwen

Een aluminium veranda bouwen

Op zoek naar een prachtige aluminium veranda? UwVeranda heeft een zeer breed assortiment aan aluminium veranda's waarin u de perfecte veranda voor u kunt vinden. Het is mogelijk om de aluminium veranda's te bouwen aan uw huis, schuur of garage. UwVeranda kan daarnaast ook een vrijstaande aluminium veranda voor u bouwen. Bijvoorbeeld in uw tuin, zodat u een soort buitenverblijfje creëert en ultiem kunt genieten van de omgeving in de buitenlucht.

Materialen van een aluminium veranda

Een aluminium veranda is natuurlijk geen complete veranda, alleen van aluminium. Aluminium wordt met name gebruikt voor het 'skelet' van de veranda. Zo staat uw veranda stevig en is deze onderhoudsvrij, maar de veranda is niet ontzettend zwaar en 'dicht gebouwd'. Een aluminium veranda kan namelijk een glazen dak krijgen. Met een glazen dak heeft de moderne en stijlvolle veranda veel lichtinval overdag. 's Avonds kunt u de sterrenhemel zien.

Voordelen van een aluminium veranda bouwen

Als u ervoor kiest om een aluminium veranda te laten bouwen, dan kiest u voor een aantal voordelen. De voordelen zetten we voor u op een rij, zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken.

  • Het dak van een aluminium veranda heeft een zogenoemde lichtstraat. Dit 'gat in het dak' zorgt voor veel lichtinval, geeft het gevoel voor meer ruimte en is zeer sfeervol.
  • Aluminium is onderhoudsarm. U hoeft het niet te schilderen, maar hoogstens eens in de zoveel tijd te onderhouden met een reinigingsmiddel, speciaal voor aluminium. Zo blijft het jarenlang glanzend en behoudt het ook jarenlang de kleur.
  • Aluminium is geen natuurproduct. Het is een kunststof die gemaakt is om duurzaam mee te bouwen. Laat u een aluminium veranda bouwen, dan kiest u dus voor een hele duurzame veranda!

Vragen over aluminium veranda's?

Heeft u nog vragen over aluminium veranda's of wilt u weten hoeveel een aluminium veranda kost om te laten bouwen?

Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht