Tuinwerkzaamheden

UwVeranda kan middels diverse tuinwerkzaamheden voor u een volledige of gedeeltelijke tuin samenstellen. Wij zullen dan in overleg met u een mooi ontwerp maken waarna wij alles voor u afhandelen. Wij verzorgen de relaties met alle betrokken partijen, zodat u zonder zorgen een prachtige tuin kunt laten aanleggen!

Onze tuinwerkzaamheden:

  • We kunnen een tuinontwerp maken en aan de hand daarvan een lijst maken van alle nodige tuinwerkzaamheden.
  • Wilt u een tuinhuisje latan maken? Geen probleem. Wij bouwen en plaatsen allerlei soorten tuinhuisjes, van klein en eenvoudig tot groot en complex.
  • Een zwembad in de tuin? Besteed alles hiervoor aan ons uit. Bouwen in de tuin kunnen wij als geen ander organiseren, zo ook het bouwen van zwembaden en mooie poolhouses.
  • Bouwen en plaatsen van pergulas, schuttingen of ander timmerwerk kunnen wij ook voor u regelen. Geef uw wensen door en wij maken een plan, waarbij we u laten kiezen uit verschillende mogelijkheden.
  • Voor een compleet nieuwe tuin, gaan wij een samenwerking aan met een hoveniersbedrijf. Het groengedeelte komt bij dit hoveniersbedrijf te liggen, terwijl wij het bouwen in de tuin verzorgen.

Ook in de winter genieten in uw tuin

Met bouwen in de tuin verwezenlijken wij de mooiste tuinhuisjes, veranda's, poolhouses en meer. We werken met name met hout, maar ook aluminium is een materiaal dat wij gebruiken voor bijvoorbeeld onze veranda's. Zo zijn wij officieel Garden Dreams dealer, hét merk in aluminium veranda's. Een veranda van dit merk is bestand tegen alle zware weersomstandigheden. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit en kunt u met een gerust hart uw veranda inrichten voor zowel zomers vermaak in de tuin als winterse ontspanning in de stoel die staat op uw overdekte veranda! U geniet het gehele jaar van uw tuin, zelfs op regenachtige dagen.

Meer over Garden Dreams aluminium veranda's

De veranda’s van Garden Dreams zijn onderhoudsarm. Af en toe een schoonmaakbeurt is alles wat uw veranda nodig heeft om in optimale conditie te blijven. De veranda’s zijn leverbaar in verschillende standaard zelfbouwpakketten, allen compleet geleverd en voorzien van een duidelijke beschrijving (inclusief DVD).

Informatie over onze tuinwerkzaamheden

Wilt u meer informatie over onze tuinwerkzaamheden? Neem gerust contact op, dan informeren wij u over de mogelijkheden en stellen wij een offerte op maat voor u op.