Serre, veranda, garage of carport aanbouwen

U wilt thuis het een en ander verbouwen? Dat is mogelijk! Bij UwVeranda kunt u uw woonhuis van allerlei handige en knusse extra’s laten voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een serre aanbouw of laat een garage of carport aanbouwen.

Door UwVeranda kunt u vrijwel alle mogelijke verbouwingen uit laten voeren. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of zolder; wij zijn in staat alles met succes te verbouwen. Zelfs wanneer u een schuifwand- of deur wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres! Hiernaast is het ook mogelijk om een eventuele aanbouw van een stuk aan uw huis of schuur uit te laten voeren.

Aanbouwen

Elke aanbouw is een uitbreiding van een bestaand pand. Zo kunt u zonder te verhuizen toch kiezen voor een wat groter huis. Simpelweg door uw huis aan de achter-, voor- of zijkant uit te laten breiden. Natuurlijk moet hier wel ruimte voor zijn. Slechts enkele vierkante meters extra kunnen echter al een hele impact hebben op de ruimtelijkheid en inrichtingsmogelijkheden binnenshuis.

Vaak wordt er gekozen voor deze aanbouwmogelijkheden:

Vakmensen

Wanneer er een verbouwing plaatsvindt door ons, dan kunnen wij voor vrijwel alle vakmensen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een loodgieter, stukadoor, tegelzetter, schilder, dakdekker of een eventuele elektricien. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u als klant nergens naar om hoeft te kijken en u ook niet tijdens de verbouwing voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Aanpak

Mocht u nog enige twijfels hebben over uw verbouwing of heeft u geen idee hoe uw verbouwing moet worden aangepakt. Dan kunt u ons altijd om deskundig advies vragen. Wij denken mee over eventuele situaties waar klanten misschien nog over twijfelen en geven zo goed als mogelijk advies, zodat uiteindelijk de beste keuze wordt gemaakt en u met alle tevredenheid terug kunt blikken op de verbouwing en helemaal blij bent met uw aanbouw. Of dit nu een serre, garage of andere aanbouw is.

De diensten die wij aanbieden bij verbouwingen:

  • Veranderen van de binnenkant van een huis, zoals de woonkamer, badkamer of zolder
  • Aanbouwen van een stuk aan een huis, schuur of ander pand
  • Zorgen voor diensten van een loodgieter, elektricien, stukadoor, schilder, dakdekker etc.
  • Advies geven voor het maken van de juiste keuzes, passend bij het budget
  • Het plaatsen van schuifwand- en deur systemen (ook mogelijk onder schuine kap van een huis)